Over mij

Inspiratie

inspiratie ligt voor het oprapen

Ken je dat gevoel dat je door de dag heen op verschillende plekken ineens nieuwe inspiratie tegenkomt. Dat kan al lopend over straat door de geur van een boom zijn, het lachende gezicht van een spelend kind, een mooie quote op een webpagina et cetera. Je krijgt er nieuwe energie van en je hebt vaak direct zin om er ‘iets’ mee te gaan doen. Al die prikkels hebben mij in ieder geval gestimuleerd om een aantal van die zaken te bundelen en met jullie te delen. Want als je dingen deelt kun je er anderen ook blij mee maken. Op die manier inspireren we elkaar en gebruiken we die positieve energie.

 

Let’s do this! Spread the LOVE.

 

Mijn eigen plekje

En zie hier: m’n eigen plekje op internet om allerlei items met jullie te delen die mij inspireren. Ik zal hier met name blogs plaatsen over positieve lifestyle, groeien (persoonlijk en zakelijk), gastgericht handelen, hospitality, online marketing en ondernemen in het algemeen. Ik doe dit omdat ik graag anderen enthousiasmeer. Haal meer uit je leven. Wordt een blijer mens. Het is voor mij persoonlijk een drijfveer om nieuwe dingen te blijven ondernemen en anderen mee te nemen in een positieve energie!

Even terug naar het begin. Inspiratiebronnen: heb je de geur van je favoriete eau de toilette bijvoorbeeld weleens echt op jezelf laten inwerken? Geur Challenge, happy moment verzekerd!

– pak je favoriete geur er even bij
– ga lekker ergens rustig zitten
– ruik nu intens aan de geur en laat dit goed op je inwerken
– doe nu je ogen weer rustig open

en… happy moment of niet?!

Ik neem je graag mee in mijn enthousiasme. Laten we samen eens een rondje wandelen door de stad of het bos, een stukje koersen op de racefiets of eerst maar eens rustig koffie drinken… Let me know!

richting bepalen is noodzakelijk
waar gaan we heen samen?